slide3.jpg

Ebéd kiszállítása

Felhívjuk Tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az országosan kialakult helyzetre való tekintettel a Culina Nostra 2020. március 12-től visszavonásig felfüggeszti tevékenységét. Megértésüket köszönjük! Találkozzunk mielőbb egészségben!

 

Naponta az asztalára szállítjuk meleg ebédjét 11:00 és 15:00 között (jelenleg csak cégeknek és Kolozsvár területén belül). Amennyiben rendelni szeretne, először regisztrálnia kell, majd be kell jelentkeznie. Felhasználónevét és jelszavát e-mailben küldjük el.

Heti menünk a következő képpen áll össze (2019. november 18-30. között és nyári vakáció ideje alatt módosul): naponta választhat 3-3 leves és főétel, valamint 2 vagy 3 sütemény közül/ nap (hetfő-től – péntekig). A naponta változó kínálatunkat a "Menü és rendelés" fülecskénél tekintheti meg és ugyanitt rendelhet is.

Kérjük rendelése előtt kérjen bővebb információt, amennyiben ételérzékenység áll fenn az ön esetében.

- Az ár tartalmazza az egyszerhasználatos csomagolást és az evőeszközöket.

- 2018. február 12. az ár nem tartalmazza a kenyeret/ zsemlét és a savanyúságot, ezeket külön kell megrendelni, és a 30 lej alatti rendelések esetén 5 lej-es kiszállítási díjat számolunk fel, 30 lej felett ingyenes a kiszállítási díj.

- Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy hétfőtől péntekig várjuk online rendeléseiket 11:59-ig!

- A Culina Nostra fenntartja magának a jogot a napi menü módosítására külön értesítés és indoklás nélkül.

  • 11
  • 22
  • 33
  • 44