slide2.jpg

Servicii

!!! În intervalul 26 Iunie 2017 - 22 Decembrie 2017 online puteţi comanda doar produsele care se află la Meniul şi comenzi !!!

Dacă dvs. nu puteţi ajunge la noi, venim noi la dvs. E simplu şi de această dată vă atragem atenţia într-un mod plăcut prin serviciul de catering pe care îl avem. Pentru dumneavoastră am conceput sistemul de catering implementat online, prin intermediul căruia puteți comanda meniul preferat la birou. Una dintre caracteristicile mâncărurilor pregătite și oferite de Culina Nostra se bazează pe rețetele tradiționale. Meniul se livrează în caserole de unică folosința, ambalate aseptic. Apelați cu încredere la serviciile noastre.

De luni până vineri livrăm masa de prânz în intervalul 11:00 – 15:00 (doar în Cluj-Napoca), pentru a comanda online trebuie să vă înregistraţi mai întâi, prin e-mail primiţi un nume utilizator şi o parolă cu care vă puteţi conecta.

Meniu sâptămănal: puteți alege zilnic între 3 sortimente de supe/ciorbe, 3 sortimente de preparate de bază și nu în ultimul rând 3 sortimente de prăjituri. Oferta zilnică o puteți viziona la capitolul Meniu și comenzi, tot aici puteți plasa și comanda dvs.

* Preţul conţine ambalajele şi tacămurile de unică folosință.

** Vă atragem atenţia: comenzile online se fac până la ora 12:00 pentru următoarea zi !

  • 11
  • 22
  • 33
  • 44